Barcelona

KULTURAKADEMIET I BARCELONA – NORSKE AKADEMISKE STUDIER I SPANIA

Kunne du tenke deg å studere ved Kulturakademiet i Barcelona? Søk og få svar i løpet av to dager. Vi tar nå imot søknader for høsten 2018 og våren 2019. Det er fortløpende opptak frem til studiestart i august og februar uavhengig av samordna opptak.

Kulturakademiet tilbyr spennende studier på norsk i Barcelona med studiestart både høst og vår: (1) årsstudium i filosofi, samfunnsfag, historie og spansk; (2) semesterstudium i filosofi, samfunn og spansk; (3) semesterstudium i historie og spansk.

Undervisning finner sted på International House Barcelona eller på Seminario inne på universitetsområdet. IH og Seminario ligger på hver sin side av Placa Catalunya, den helt sentrale plassen i Barcelona på toppen av La Rambla.

Les om studietilbudet i Barcelona, om innkvarteringen i leiligheter i sentrum av byen og om aktiviteter og utflukter både i Barcelona og til steder utenfor Barcelona i løpet av semesteret. 

Programmet i Barcelona foregår i periodene 23. august-8. november om høsten og 21. februar-9. mai om våren. Oppholdene kan eventuelt forlenges med opptil 3 uker før og etter. Det faglige forprogrammet som du jobber med hjemme før avreise, publiseres 2. juli for høsten 2018 og 2. januar for våren 2019.

img_6251

seminari2

img_3897

img_3808

DSC_0947

small_IMAG0664

from-twin-towersguell
skole bcn