Berlin

KULTURAKADEMIET I BERLIN – NORSKE AKADEMISKE STUDIER I TYSKLAND

Kunne du tenke deg å studere ved Kulturakademiet i Berlin? Søk og få svar i løpet av to dager. Vi tar nå imot søknader for våren 2018. Det er fortløpende opptak frem til studiestart i august og februar uavhengig av samordna opptak.

Kulturakademiet tilbyr spennende studier på norsk i Berlin med studiestart både høst og vår: (1) årsstudium i filosofi, samfunnsfag, historie og tysk; (2) semesterstudium i filosofi, samfunn og tysk; (3) semesterstudium i historie og tysk.

Skolen ligger i Prenzlauer Berg, et av de mest spennende områdene i Berlin. Studenter ved Kulturakademiet i Berlin bor i en verdensmetropol – sentrum for politikk, kunst, vitenskap og teknologi i Europa.

Les om studietilbudet i Berlin, om innkvarteringen i leiligheter i sentrum av byen og om aktiviteter og utflukter både i Berlin og til steder utenfor Berlin i løpet av semesteret. 

Det faglige forprogrammet som du jobber med hjemme før avreise, publiseres 3. juli for høsten 2017 og 2. januar for våren 2018. Selve programmet i Berlin foregår i periodene 17. august-2. november om høsten og 22. februar-10. mai om våren. Oppholdene kan eventuelt forlenges med opptil 3 uker før og etter.

img_2481

img_2541

Berlin gate

 

img_2562img_2532