Innkvartering i Berlin

Studentene innkvarteres i flotte og sjarmerende leiligheter, hovedsakelig i grupper på fire til seks, helt sentralt i Berlin. Leilighetene er pene, av høy standard og plassert med relativt kort vei til skolen i Prenzlauer Berg. Alle leilighetene er utstyrt med kjøkken med kokemulighet.

Dersom du reiser sammen med noen du kjenner, vil det ikke være noen problem å bo sammen. Gi i så fall beskjed enten via søknadsskjemaet eller via e-post.

Det er ikke helt tilfeldig hvilken leilighet og hvilket rom du blir plassert på. Vi tar for det første hensyn til hvem som ønsker å bo sammen, at gutter og jenter skal bo på ulike rom og det inntrykket vi har av interessene deres ut fra søknadsskjema, samtaler og korrespondanser.

Dersom du ønsker å ordne innkvartering selv, er det mulig dersom du gir beskjed på e-post i god tid. I så fall vil det bli trukket kr 10 000 fra kursavgiften.

I utgangspunktet bor man på tomannsrom. Dersom det er veldig viktig for deg å bo på enerom, er det mulig å reservere seg et enerom mot en ekstra avgift på kr 13 000.