Roma

KULTURAKADEMIET I ROMA – NORSKE AKADEMISKE STUDIER I ITALIA

Kunne du tenke deg å studere ved Kulturakademiet i Roma? Søk og få svar i løpet av to dager. Vi tar nå imot søknader for våren 2018. Det er fortløpende opptak frem til studiestart i august og februar uavhengig av samordna opptak.

Kulturakademiet tilbyr spennende studier på norsk i Roma med studiestart både høst og vår: (1) årsstudium i filosofi, samfunnsfag, historie og italiensk; (2) semesterstudium i filosofi, samfunn og italiensk; (3) semesterstudium i historie og italiensk.

Skolen ligger i Trastevere, helt sentralt i Roma. Studenter ved Kulturakademiet i Roma har verdens mest fantastiske skolevei, ikke bare gjennom trange gater og smug og over åpne og gjestfrie piazzaer, men også gjennom mer enn to tusen år med historie og utrolig byggekunst.

Les om studietilbudet i Roma, om innkvarteringen i leiligheter i sentrum av byen og om aktiviteter og utflukter både i Roma og til steder utenfor Roma i løpet av semesteret. 

Det faglige forprogrammet som du jobber med hjemme før avreise, publiseres 3. juli for høsten 2017 og 2. januar for våren 2018. Selve programmet i Roma foregår i periodene 17. august-2. november om høsten og 22. februar-10. mai om våren. Oppholdene kan eventuelt forlenges med opptil 3 uker før og etter.

Processed with VSCO with c1 preset

img_2907

080tumblr_ml6hjtNlq61s61rkqo6_1280_byvandring_roma_3