Studietilbud i Barcelona

Undervisningen i Barcelona finner sted i Seminar Conciliar de Barcelona i Carrer de la Diputació 231. Dette er et utrolig sjarmerende gammelt kloster som ligger på universitetsområdet midt i sentrum og nå blir brukt av de filosofiske og teologiske fakultetene ved det lokale universitetet.

Kulturakademiet samarbeider også med den spanske språkskolen International House Barcelona, og noe av undervisningen vil finne sted her. International House Barcelona ligger i Carrer de Trafalgar, rett ved Placa d´Urquinaona og rundt 300 m fra Placa de Catalunya. På skolen har du tilgang til lesesal, kafé og takterrasse. International House har også et eget sosialt program, i tillegg til vårt sosiale program, med utflukter, happenings om kvelden osv. som du kan ta del i hvis du skulle ønske det. Du vil også kunne møte studenter fra en rekke andre land.

Studiealternativer ved Kulturakademiet i Barcelona: (1) årsstudium i filosofi, samfunnsfag, historie og spansk (60 studiepoeng); (2) exphil, exfac og spansk (30 studiepoeng); (3) historie og spansk (30 studiepoeng)

Emnene kan inngå i bachelorgrader ved universiteter og høgskoler.

Forelesningene finner hovedsakelig sted fra kl. 10.15-13.00 fire-fem dager i uken. Foreleserne er profesjonelle norskspråklige lærere med unntak av språklærerne som vil være spanske. Siden vi har mange yngre studenter, arrangeres det egne seminarer både om studieteknikk og om skriveteknikk. Det er obligatorisk oppmøte på all undervisningen.