KA_logo_v2

Aktiviteter og utflukter i Berlin

Helgeutflukt til München


FREDAG: Vi tar tog fra Hauptbahnhof til München og ankommer hotellet i Schwabing, som kanskje er det mest spennende og pulserende området i München sentrum med kort vei til Englischer Garten, museer, spisesteder, Marienplatz osv. Når vi har fått litt tid på hotellet og kommet i orden, går vi sammen en kort tur til sentrale severdigheter i byen som Odeonsplatz med Feldherrnhalle i enden av Ludwigstrasse og videre til Frauenkirche og Marienplatz. De som vil, kan bli med til Lenbachhaus som var sentralt for ekspresjonistgruppen Der Blaue Reiter (billett koster 10 euro).På kvelden spiser vi fellesmiddag lokalt i Schwabing.

LØRDAG: Vi forlater hotellet om morgenen for å gå på Alte Pinakothek. Deretter besøker vi Glypoteket og antikksamlingen, hvor det er fint å spise lunsj. Bayern er kjent for sine fantastiske eventyrslott. Etter lunsj besøker vi Schloss Nymphenburg. Kvelden tilbringes gjerne i en Biergarten.

SØNDAG: Vi går en morgentur gjennom Englischer Garten – kanskje vi får se noen som surfer på Isar – og fortsetter med et besøk i Pinakothek der Moderne. Før vi sammen tar fatt på turen ut til flyplassen. 

Prisen for turen er kr 3 000 og inkluderer fly tur/retur Berlin, innkvartering to netter på hotell og inngang i tre museer (Alte Pinakothek, Pinakothek der Moderne og Glyptoteket).