KA_logo_v2

Pakking og ankomst til studiestedet

Nå er det snart avreise til studiestedet og tid for de siste forberedelser. 

(1) Sjekk at du har ordnet alt som står på listen i forhold til praktiske forberedelser.

(2) Informasjonen om selve oppholdet på studiestedene ligger her: RomaBarcelonaBerlinParis

Før avreise vil senterleder kontakte deg på messenger, sms eller mail og forhøre seg om du deltar på fellesreisen eller ankommer på et annet tidspunkt. 

Her er kontaktinfo til senterlederne:

Sigrid Albert Rikheim i Roma: sigrid@kulturakademiet.no; +47-909 92 589

Håvard Enstad i Barcelona: enstadha@gmail.com; +34-679 150 754

Gina Tandberg i Berlin: gina@kulturakademiet.no, +49-(0)-152 021 176083

Ragnhild Sommer Tabet i Paris: ragnhild@kulturakademiet.no, +33-623 812 128

Reise og ankomst

Oversikt over fellesreisene finner du her. På torsdag vil du treffe mange av de du skal studere sammen med på flyplassen. Du har to alternativer på Gardermoen: (1) enten møte ved Norwegians bag drop 90 minutter før avgang og treffe noen av de andre studentene allerede før inngangen gjennom sikkerhetssjekken; eller (2) gå rett til gaten og treffe de andre der. Vi tar deg imot på flyplassen på studiestedet – senterleder møter dere straks etter utgangen etter bagasjebåndene – og passer på at du blir satt i taxibil til leiligheten du skal bo i. I leiligheten vil du bli tatt imot av en representant for leilighetsfirmaet som sjekker deg inn i leiligheten. Vi sender deg nærmere info om hva du må være obs på ved innsjekking. Torsdag kveld er det velkomstmiddag og fredag formiddag er det infomøte på skolen. Nærmere info legges ut i fb-gruppen. Du finner også oversikt over program i velkomstuken her: RomaBarcelonaParisBerlin

Ok, men hva skal jeg ha med?

  • Ikke ta med deg for mye klær. Pakk som om du skal være borte i to til tre uker. Det fins vaskemaskiner i leilighetene. Det fins også butikker som fører alt du måtte ha behov for. 
  • Det er ikke nødvendig å ha med sengetøy eller håndklær, men ta gjerne med ett håndkle for sikkerhets skyld.
  • Når du pakker, må du huske på at du ikke kan ha med deg mer enn bagasje enn det du har bestilt. Ta høyde for at du skal kunne ha med deg alt hjem igjen. Mange har trangt med plass i koffertene når de skal hjem.
  • Dette MÅ du ha med deg: pass, 2 kopier av pass og 2 kopier av reiseforsikringspapirer, bankkort, europeisk helsetrygdkort, pensumbøker, penn, notatblokk, diverse PIN-koder, brukernavn og passord til bank, studentweb, læringsplattform på nett (Canvas eller Itslearning)
  • Dette kan være fint å ha med seg: bærbar computer, mobil og lader, ett håndkle, godt skotøy, for eksempel joggesko – det blir mye trasking, treningstøy

Skjønner, men hvem skal jeg bo sammen med og hvordan kan jeg være en fantastisk samboer for de andre i leiligheten? Info om hvem du skal bo sammen med samt tips og regler som skal gjøre samboerskapet smidig finner du i leilighetsinfoskrivet som er lagt ut i fb-gruppen og/eller sendt deg på mail.

Vi ser frem til å treffe deg! Bare ta kontakt hvis du har noen spørsmål på tampen. Vi prøver å svare raskt. Lykke til med pakkingen! Vi gleder oss stort! :)