KA_logo_v2

Berlin: om oppholdet

Program i velkomstuken

Her finner du en oversikt over hvordan dine første dager i Berlin ser ut. 

TORSDAG:
Ankomst Berlin. Du blir møtt på flyplassen av Gina og fraktet til leiligheten der du får litt tid til å komme på plass.
På kvelden er det velkomstmiddag på restauranten Muse i Prenzlauer Berg.  Oppmøte foran GLS i Kastanienallee 82. kl. 18.15  

FREDAG:
Informasjonsmøte på skolen kl. 12.00. Her vil du få praktisk informasjon, generell informasjon om studieopplegget, kulturelt program og Berlin generelt.  

Bli kjent kveld: Vi drar på escape room. Vi løser et mysterium sammen og blir bedre kjent. Oppmøte EXIT live escape game Klosterstraße 62. senest kl. 16.00. Her er det veldig viktig å komme presis, så beregn god nok tid på å komme deg dit.

LØRDAG:
Byvandring. Oppmøte kl. 12 ved Brandenburger Tor, vi går til Alexanderplatz og ser på en rekke sentrale bygninger på veien (utflukten tar ca. 2 timer, alt etter hvor kaldt det blir), vi går for eksempel inn på Humboldt-universitetet.   

Om kvelden sjekker vi ut barene i Kreuzberg og Neukölln. Oppmøte Hermannplatz kl. 20

SØNDAG:
Tur i Grunewald. Vi går i skogen og opp på Teufelsberg / Drachenberg for utsikt. Om det er stemning for det i gruppen vil det også være mulig å gå inn på området på Teufelsberg. (Inngang 5 euro). Oppmøte ved S-baneskinnene til S7 på Alexanderplatz kl. 12. Værforbehold. Turen tar fort noen timer, så ta gjerne med lunsj/snacks og noe å drikke.