KA_logo_v2

Gåtur i Catalonia

I påsken planlegger vi å ta en vandring nord i Catalonia. Vi skal oppdage gamle middelalderbyer samt den utrolig vakre kysten langs Costa Brava. Det blir to overnattinger og tre dager med vandring.

PROGRAM

Dag 1: Torroella de Montgrí til Pals

Vi starter vandreturen fra det imponerende slottet i Torroella de Montgrí og følger stien som snor seg gjennom det vakre landskapet i innlandet. Gjennom de frodige skogene og de åpne slettene i Montgrí Massif. Etter en noen timers vandring når vi Pals, en sjarmerende middelalderby med brosteinsbelagte gater og imponerende arkitektur, smale gater og en historisk atmosfære. Vi skal bo på et flott golf-resort hvor vi skal ha grillfest etter at alle har ankommet.


Dag 2: Pals til Calella de Palafrugell

Vi fortsetter vandringen langs GR92 fra Pals, og følger stien som fører oss gjennom landskapet med vingårder og små landsbyer. Vakre bukter, eller "cala" som det heter, og kyststrekninger med krystallklart vann og bratte klipper.

Vi ankommer Calella de Palafrugell, en pittoresk kystby med fantastiske strender. Her er det mulig å bade(er nok veldig kaldt i vannet...).


Dag 3: Calella de Palafrugell til S'Agaró

Siste dagen nyter den fantastiske utsikten langs Costa Brava-kysten. Vi går innom den fantastiske parken Jardins de Cap Roig, en av de viktigste botaniske hagene ved Middelhavet. Vi avslutter vandringen i S'agaró, en sjarmerende kystby med vakre strender. På ettermiddagen kjører vi tilbake til Barcelona

Hvor: Costa Brava, Catalonia

Når: 24. - 26. mars 2024

Pris: Utflukten koster 350 euro, noe som inkluderer to overnattinger, to fellesmiddager og buss t/r Barcelona