KA_logo_v2

Helgeutflukt til Barcelona

Kulturbyen Barcelona befinner seg i mange grensesoner: mellom land og vann, mellom gamle og nye grenser, mellom gamle og nye tradisjoner og kulturuttrykk. Storbyen er kjent for sin fantastiske arkitektoniske utforming og ikke minst sin strandlinje. 

FREDAG: Vi flyr fra Berlin til Barcelona, hvor vi lander tidlig ettermiddag. Vi tar toget inn til sentrum og hotellet, der vi legger fra oss tingene våre, og så begir vi oss ut på sightseeing! Etter å ha sett Colombusmonumentet og katedralen samt den vakre mosaikkunsten på Palau de la musica catalana, spiser vi sammen med studenter og ansatte i Barcelona på en klassisk tapasrestaurant. 

LØRDAG: Det blir bursdagsfrokost for senterleder Gina før turen går til MACBA (Museum of Contemporary Art Barcelona). Etter lunsj tar vi en rask tur til Mies van der Rohes ikoniske Barcelonapavillon og tilbringer ettermiddagen på stranden. Husk badetøy! Om kvelden blir det vinsmaking av lokale rødviner. 

SØNDAG: Den store Gaudidagen! Vi spiser frokost på hotellet og går sammen til La Sagrada Familia. Etter å ha sett denne verdensberømte kirken går vi sammen til Parc Güell for å se flere verk av Gaudi. Etterpå blir det lunsj og mulighet for aktiviteter på egenhånd frem til vi drar sammen til flyplassen og tilbake til Berlin, der våren forhåpentligvis er i full gang!

Prisen for turen er kr 3 000 og inkluderer reise tur/retur, innkvartering på hotell, fellesmiddag en av dagene samt inngangsbillett til sentrale attraksjoner vi besøker. NB! Påmelding er bindende og skjer via skjema som du får tilsendt.