KA_logo_v2

Helgeutflukt til Sevilla

Sevilla ligger ved elven Guadalquir, og regnes for å være den vakreste byen i Andalusia og Spania. Sevilla er kjent for å være fødestedet til Flemenco – både dansen og musikken. Sevilla er også kjent for sin Mudejar-arkitektur - en blanding av islamske og katolske stiler. Etter at katolikkene beseiret maurerne, som var herskere i Spania i 500 år, beholdt de mange vakre bygninger intakte, som vi kan se i dag.

Mens du vandrer rundt i byen bader du i duft av sjasmin og den vakre lyden av gitarmusikk og gatene er omkranset av appelsintrær. Det er mange flotte ting å se mens du utforsker Sevilla, inkludert den utrolige Plaza de España, Alcazar (hvor Game of Thrones har blitt spilt inn), og Plaza de Toros.

Vi har noen aktiviteter som vi synes alle bør være med på, men det er valgfritt.


FREDAG: Avreise til Sevilla tidlig morgen, innsjekk på hotellet og et minutt til å absorbere synet og lydene. Denne kvelden vil vi enten ta deg med til et Flamenco-show eller Plaza de Torros, vi vil ha en avstemning :)

LØRDAG: Vi tar sikte på å besøke Sevillas katedral, Giraldo-tårnet og det kongelige palasset Alcazar. Utforsk verdens største gotiske katedral, klatring på Giralda og spaser rundt i palasset. Vi avslutter dagen med noen tradisjonelle tapas om kvelden

SØNDAG: Om morgenen sjekker vi ut fra hotellet, vi kan legge igjen bagasjen der til vi reiser tilbake. Dette vil være en flott mulighet til å besøke den verdensberømte Plaza de España.

Det kan komme endringer i programmet.

Prisen for turen er kr 3 500 og inkluderer reise tur/retur, innkvartering i to netter, fellesmiddag og inngangsbilletter til sentrale attraksjoner.