KA_logo_v2

Studentboliger

Studentbolig i Berlin

Studenter ved Kulturakademiet i Berlin har anledning til å bo i studentbolig som formidles av Studentboliger. Fra og med høsten 2023 tilbyr Studentboliger studioleiligheter hos The Base.

The Base er et splitter nytt apartment hotel i den grønne bydelen Pankow i nordlige Berlin. Apartmenthotellet ligger nydelig til, midt mellom Bürgerpark Pankow og Schlosspark-Pankow. Adressen er Pestalozzistraße 5-8, 13187 Berlin, Tyskland. Det er 6 minutters gåvstand til nærmeste trikkeholdeplass og 15 minutters gåavstand til S1 og U8. Skolen kan også nås med sykkel på 17 minutter. Rathaus-Center Pankow ligger tre minutter unna til fots, med alt man trenger av butikker.

Studentene vil bo sammen to og to i Grand Apartments. Dersom du ønsker å bo for deg selv, kan du få tildelt en litt mindre Base Apartment. Merk at prisen for Base Apartment er den dobbelte av ordinær innkvartering. Leilighetene er fullt møblerte med en queen size bed (ca. 153 cm bred), skapplass, kjøkkenkrok og sitteområde til to personer, samt et bad med varmeelement. Alle leilighetene er utstyrt med kjøkkenredskaper, service til to, Smart TV, sengetøy og håndklær samt tilgang på vaskeutstyr. Alt av strøm og oppvarming, highspeed-internett, samt vaskehjelp to ganger i måneden inngår også.

Foruten leilighetene har The Base et co-working space, bibliotek, treningsstudio, vaskerom, kino, stort felleskjøkken, ulike lounger og spillrom, café og bar, og en stor takterrasse, som står til fri disposisjon til alle som bor på The Base. Det er også regelmessige community events man kan delta på. Det er også et eget hotell, der studentene kan ta imot besøk hjemmefra. De vil da også ha full tilgang til alt The Base har å by på.

Ønsker du innkvartering via Studentbolig, kan du booke for høstsemesteret fra mai og for vårsemesteret fra november via et skjema du får tilsendt. Vilkår for leie av studentbolig finner du her.

Det er mulig å ordne innkvartering selv dersom du foretrekker dette. Her finner du råd til studenter som ønsker å ordne innkvartering selv.