KA_logo_v2

Studentboliger

Studentbolig i Paris

Som student ved Kulturakademiet kan du bo på Sejours et Affaires, et internasjonalt studenthus og apartment hotel ved Bagnolet, i utkanten av Paris. Boligen formidles av Studentboliger.

Residensen ligger 20–30 minutter å sykle fra skolen. Det er også kort vei til kollektivtransport slik at du raskt kommer deg til skolen og andre områder i Paris.

På Séjours & Affaires bor man to og to sammen på et hotellrom med bad og en liten kjøkkenkrok. Du vil dele rom med én annen Kulturakademiet-student, men møte andre internasjonale studenter i fellesområder. I bygget er det felles treningsrom, lesesal, vaskeri og oppholdsrom. Dersom du reiser sammen med noen du ønsker å bo med vil du kunne skrive dette i påmeldingsskjemaet som sendes ut. Det er mulig å reservere enerom, som koster det dobbelte av ordinær innkvartering.

Her finner du vilkår for leie av studentbolig våren 2024.

Det er ikke obligatorisk å velge innkvartering via Studentboliger. Du kan velge å bo i privat leilighet, men det er viktig å være klar over at dette kan være vanskelig å finne, og at det i Paris er dyrt å korttidsleie. I tillegg til husleie vil man ofte måtte betale både booking fees og store depositum som det ofte tar lang tid og er vanskelig å få tilbake. Ønsker du å bo i privat leilighet, kan vi gi deg råd om hvordan du skal gå frem, men du må ordne og administrere innkvarteringen selv.