KA_logo_v2

Studentboliger

Studentbolig i Paris

Som student ved Kulturakademiet kan du bo på Sejours et Affaires Bagnolet, et internasjonalt studenthus og apartment hotel. Boligen formidles av Studentboliger.

Residensen ligger 20–30 minutter å sykle fra skolen. Det er også kort vei til kollektivtransport slik at du raskt kommer deg til skolen og andre områder i Paris.

På Séjours & Affaires bor man to og to sammen på rom med eget bad og kjøkken. Du vil dele rom med en annen Kulturakademiet-student, men møte andre internasjonale studenter i fellesområdene. Dersom du reiser sammen med noen du ønsker å bo med, er dette ikke noe problem, så lenge det gis beskjed god tid i forveien. Det er mulig å reservere enerom, dette koster det dobbelte av ordinær innkvartering.

Her finner du vilkår for leie av studentbolig høsten 2023.

Det er ikke obligatorisk å velge innkvartering via Studentboliger. Du kan velge å bo i privat leilighet, men det er viktig å være klar over at dette som regel er en betraktelig dyrere form for innkvartering. I tillegg til husleie vil man måtte betale både booking fees og store depositum som det ofte tar lang tid og er vanskelig å få tilbake. Standarden på leilighetene er også generelt lav, og det er ofte problemer med varmtvann o.l. Ønsker du å bo i privat leilighet, kan vi gi deg råd om hvordan du skal gå frem, men du må ordne og administrere innkvarteringen selv.

Eksempel på rom
Eksempel på rom
Fasade