KA_logo_v2

Studentboliger

Studentbolig i Roma

Studenter ved Kulturakademiet i Roma har tilbud om å bo i studentleiligheter med relativt sentral beliggenhet. Leilighetene, som formidles av Studentboliger, er spredt over store deler av byen, men alle ligger innenfor eller i umiddelbar nærhet av den aurelianske bymur.

I hver leilighet bor det som regel mellom fire og seks studenter. Reiser du sammen med noen du ønsker å bo med, tar vi hensyn til dette. Normalt bor to og to på rom sammen. Merk at det er dobbeltseng i noen av leilighetene og at du derfor ikke er garantert enkeltseng. Dersom man har behov for enerom, er det mulig å reservere dette. Enkeltrom koster dobbelt så mye som en standard plass i studentbolig. Det er også mulig å ordne innkvartering selv. Her finner du råd til studenter som ønsker å ordne innkvartering selv.

Ønsker du innkvartering via Studentboliger, kan du booke for høstsemesteret fra mai og for vårsemesteret fra november via et eget registreringsskjema du får tilsendt på e-post. Vilkår for leie av studentbolig finner du her.