KA_logo_v2

Undervisningen i tysk er i regi av den tysk språkskolen International House Berlin. Som student blir du plassert sammen med andre internasjonale studenter på akkurat det nivået som passer for deg. Kurset foregår altså på alle nivåer og passer derfor både for studenter med lite eller ingen forkunnskap i tysk, studenter med noe forkunnskap og studenter med mye forkunnskap i tysk. Et generelt hovedmål i undervisningen er å lære seg den tysken man trenger for å kunne gjøre seg forstått og mestre dagligdagse situasjoner i Tyskland. Undervisningen finner sted på GLS Campus i likhet med all annen undervisning ved Kulturakademiet i Berlin. Kurset i tysk inngår i alle studieprogrammer ved Kulturakademiet i Berlin, men du må bekrefte at du ønsker å følge kurset via skjema som du får tilsendt i forkant av semesteret.

Antall timer i semesteret: ca. 45. Hver time er på 45 min.

Nivå: alle nivåer (A1-C2)

Lærer: tysklærere ved International House Berlin

Undervisningsperioder: Undervisningen foregår intensivt over to perioder på to uker med fire timers undervisning hver dag.

Kurset avsluttes ikke med eksamen. I etterkant av kurset kan man imidlertid dokumentere nivå gjennom å ta testen til Goethe-instituttet.

Anbefalt litteratur som du kan skaffe deg i en bokhandel

Frønsdal, Tysk grammatikk med øvinger, Cappelen akademisk forlag, 2007. Paperback, 146 sider.

Tysk lommeordbok, Kunnskapsforlaget, 2013. Pocket.

Øvrig studiemateriell vil bli utdelt på skolen i Berlin.