KA_logo_v2

Språkkurs

Reis med Kulturakademiet og lær deg det lokale språket på studiestedet ditt! Vi tilbyr flere former for språkkurs, både intensivkurs og semester- og årsstudier i språk.

Språk og kultur, semester- og årsstudium (kun i Paris og Berlin)

Ved Kulturakademiet i Paris og Berlin tilbyr vi semester- og årsstudier i henholdsvis fransk eller tysk. Undervisningen, som arrangeres i samarbeid med lokale språkskoler, er intensiv og foregår over 15-20 timer i uken. Studiene egner seg for studenter som ønsker å mestre fransk eller tysk i hverdagslige situasjoner, og for studenter som ønsker å studere videre ved lokale universiteter i Frankrike eller Tyskland. Språkstudier gir ikke studiepoeng, men kan gi rett til studiestøtte fra Lånekassen. Undervisningen finner sted på alle nivåer, fra nybegynnernivå til nivå for viderekomne. Etter å ha gjennomført en kort diagnostisk test plasseres man i grupper sammen med andre internasjonale studenter på et nivå som svarer til de språkferdighetene man har.

Fransk språk og kultur, semesterstudium

Fransk språk og kultur, årsstudium

Tysk språk og kultur, semesterstudium

Tysk språk og kultur, årsstudium


Intensiv språkundervisning for studenter på semester- eller årsstudier i Filosofi, historie og kultur, Filosofi og kultur eller Historie og språk

Studieprogrammene Filosofi, historie og kultur, Filosofi og kultur eller Historie og kultur, inneholder valgfrie språkkurs. Er du årsstudent på programmet Filosofi, historie og kultur, har du mulighet til å følge språkkurs begge semestrene dine.

Påmelding til språkkurs skjer via eget skjema som man får tilsendt før semesterstart. Normalt velger ca. 70 % av studentene å følge språkkurs i løpet av studieoppholdet, noe vi også anbefaler. Kurset består av 15 x 3 timer undervisning.

I Roma kan du lære deg italiensk; i Barcelona kan du lære deg spansk; i Berlin kan du lære deg tysk; og i Paris kan du lære deg fransk. Undervisningen, som arrangeres i regi av lokale språkskoler eller av Kulturakademiets egne språklærere, tilbys på flere nivåer. Blant Kulturakademiets studenter vil det alltid være både nybegynnere og studenter med større språkferdigheter fra for eksempel undervisning på videregående skole.

Pris for intensivkurs i språk er 500 euro høsten 2024.

Her kan du lese mer om våre studietilbud i Barcelona, Berlin, Paris og Roma.